Wordt uw bedrijf de nieuwe sponsor van Sloeproeivereniging Masrova?

Volvo, Canon, BigLift, Port of Amsterdam, Unilever, Tommy Hilfiger, Jumbo shipping en vele andere bedrijven gingen u voor.
Veel sloeproeiteams zijn gesponsord door kleine- en grote merken. Wilt u ook enorme exposure en geïdentificeerd worden met een sympathieke sport dan is dit uw kans!

Sloeproeivereniging Masrova staat open voor een nieuwe sponsor!

Wat kan Masrova u bieden:
Masrova vaart met de Remex Liberus in de Amsterdamse grachten. De grote sloep biedt een prachtig sponsor oppervlak op de gehele romp.
(Remex: 8m x 1.20h).
Deze enorme blikvanger is zichtbaar op plekken waar zelf niet geadverteerd mag worden.

Waar wordt u zichtbaar:

4 maal per week wordt er getraind in de Amsterdamse Grachten
6 maal per jaar wordt er mee gedaan aan wedstrijden in het gehele land.
Exposure op websites en social media, youtube gekoppeld aan wedstrijden
Media-aandacht van o.a. AT5, TV-Rijnmond, TV-NH tijdens events zoals de Amsterdamse Grachtenrace, wereldhavendagen, Harlingen, Terschelling
Exposure op de website van Masrova, logo’s beeld materiaal etc.

Daarnaast biedt Masrova:

Aansprekend beeld materiaal van de boten in actie ter gebruik van diverse PR doeleinden
2 roeiclinics voor klanten, personeel of andere relaties
1 roeievent; uitgebreide roeiclinics gecombineerd met eten en drinken tevens inzetbaar voor uw personeel, klanten en relaties

Masrova is op zoek naar een totale sponsor waarbij de boot volledig de look en feel krijgt van uw bedrijf. Daarnaast zal uw bedrijf schitteren op de shirts van de bemanning en de mooie vlag op de Remex. In tegenstelling tot sponsoring van een kleinere voetbal- of hockey club is uw exposure veel groter en de kosten lager. U bent landelijk zichtbaar met een concentratie op de Amsterdamse Grachten. Als de boot tijdens een training roeien 100 x op de foto wordt genomen is dat niet overdreven en denkt u eens aan alle toeschouwers op de overvolle terrassen in de zomer. Uw merk/bedrijf wordt ook buiten de Nederlandse grenzen gezien.
Sloeproeien conflicteert daarnaast niet snel met andere sponsoractiviteiten hiervoor staat de sport te veel op zich zelf.

Bent u geïnteresseerd en wilt u nog meer weten over Masrova en wat sloeproeien voor u kan betekenen. Reageer dan middels een mail en wij sturen u onze uitgebreide informatie. Wit u direct een afspraak dan kan dat natuurlijk ook en dan vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.

loading